Michel de Boer neemt afscheid bij Van Wijnen-Smash’70, Koen Hageraats terug in Hattem

Halverwege het huidige Tafeltennis Eredivisieseizoen 2018-2019 -met Van Wijnen-Smash’70 als nummer 2 in de Eredivisie- is de transferperiode binnen tafeltennissend Nederland inmiddels langzaam op gang gekomen. Afgelopen week is duidelijk geworden dat Michel de Boer na 3 seizoenen in Hattem afscheid gaat nemen als speler van Van Wijnen-Smash’70.

Dankbaar
Michel: “de afgelopen jaren heb ik nog met heel veel plezier in de eredivisie bij Van Wijnen-Smash’70 gespeeld. Het team en de club is leuk en we hebben de meeste en leukste aanhang van Nederland. Ik ben dankbaar voor de mooie en hele lange carrière die ik heb gehad. Ik ben trots dat ik maar liefst 9x landskampioen ben geworden. Het lijkt me fantastisch als ik dit zou kunnen afsluiten met een 10e landstitel in Hattem. Na de zomer wil ik me in gaan zetten voor TOGB, de club waar ik al vele jaren actief ben als hoofdtrainer. Mijn zoon Milo is 14 jaar en speelt daar in de 2e divisie. Ik wil hem graag samen met zijn teamgenoten verder omhoog helpen”.

Echte clubspeler
Het vertrek van Michel de Boer is snel ingevuld met een ‘nieuwe’ speler. Koen Hageraats (23 jaar oud) keert terug op ‘zijn Hattemse nest’. Hageraats, afkomstig uit Purmerend en tegenwoordig woonachtig in Amsterdam, speelde al tussen 2011 en 2016 voor de Hattemse club, waarna hij op zoek is gegaan naar een nieuwe uitdaging bij DTK Klazinaveen. Met zijn team wist hij afgelopen jaar de landstitel te pakken en ook dit lopende seizoen is DTK bovenin de eredivisie terug te vinden. Van Wijnen-Smash’70 is uiteraard bijzonder tevreden met de terugkomst van Hageraats, die zich in de 5 Hattemse jaren heeft ontpopt tot een echte clubspeler. Koen: ‘Ik ben blij terug te zijn in Hattem. Ik heb een leuke tijd gehad bij DTK Klazinaveen, maar kijk weer uit om met de broertjes De Vries (Martijn als speler, Boris inmiddels als aandachtig toeschouwer) en coach Gerben Last te werken.”

Volgend seizoen
Achter de schermen wordt er druk gewerkt aan het vormen van het Eredivisieteam 2019-2020. De komende periode gaat uitwijzen hoe het complete vlaggenschip er na de zomer uit gaat zien.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in