Virtueel kantinebezoek levert v.v.Hattem 3065 euro op

v.v.Hattem heeft meegedaan aan de actie Rondje voor je club. Het initiatief voor de deelname kwam van de eerste selectie met als resultaat een opbrengt van 3.065 euro.
De actie is voor v.v.Hattem zeer succesvolle geworden door intensief gebruik te maken van sociale media en door de steun van leden en supporters.

Hoogste score in de regio
De actie Rondje voor je club is een landelijk initiatief ter ondersteuning van sportverenigingen om de gederfde kantine-inkomsten in coronatijden enigszins te compenseren. De kantines mochten en mogen niet open, maar door het geven van digitale rondjes konden de clubs ondersteund worden. De landelijke actie liep tot en met 31 december 2020 en v.v.Hattem heeft het heel goed gedaan, want met de ruim 3.000 euro die de club heeft opgehaald komt het landelijk gezien op de 9e plek uit en heeft de voetbalvereniging veruit de hoogste score in de regio.

De actie ‘Rondje voor je Club’ die eind oktober startte kwam pas op de radar van Stefan de Weerdt (keeper van Hattem 1) op 20 december. Hij introduceerde de actie daarna bij zijn teamgenoten en andere teams.

Gebruik sociale media
Een intensieve, originele campagne via sociale media deed de teller na 5 dagen al op 1100 euro staan. Na de kerstdagen werd de 2100 euro bereikt en de laatste dagen van 2020 werd met de leus “nog eentje dan” en een oproep van muzikale en voetbal prominenten zoals Anco Jansen en Julian Lelieveld een eindscore van 3065 euro bereikt.

Een knap resultaat en een mooie financiële steun in de rug voor v.v.Hattem. Daarnaast ook een positief signaal voor de vereniging, want ook in deze lastige tijden kan v.v.Hattem op de spontane steun van leden en supporters rekenen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in