Combikerstconcert Hattems Mannenkoor en Fanfarekorps “Ons Genoegen”

Op zaterdag 17 december zal het traditionele Kerstconcert van het Hattems Mannenkoor en het Fanfarekorps Ons Genoegen plaatsvinden in de Grote- of Andreaskerk aan de Markt in Hattem.

Traditionals
Het Hattems
Mannenkoor, waar dirigent Herman Kamp leiding aan geeft, vertolkt enkele traditionele kerstliederen. Ons Genoegen onder leiding van Sandra Mulder zal de fanfareklanken laten horen in de diverse muziekstukken. Ook zal het korps de samenzang muzikaal begeleiden.

Kinderkoor
Dit jaar zal het
kinderkoor van Zang en Vriendschap uit Epe met als dirigent onze plaatsgenoot Marten van der Worp een vrolijke bijdrage leveren aan dit concert.

Entree gratis, bijdrage welkom
Altijd hebben de
organiserende verenigingen als doel gehad het concert laagdrempelig te houden. Dat is ook de reden waarom er geen entree wordt gevraagd aan de bezoekers. Aan het eind van het concert zal er wel een schaalcollecte plaatsvinden ter bestrijding van de onkosten.

Aanvang
Vanaf 19.00 uur zijn de deuren
van de kerk open en om 19.30 uur zal het concert daadwerkelijk aanvangen. Het Studieorkest van Ons Genoegen onder leiding van Almer Zijlstra zal bij de inloop van de bezoekers stemmige kerstmuziek ten gehore brengen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in