Een wintersnertwandeling over De Dellen

De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op zaterdag 18 december een stevige wandeling over Landgoed De Dellen met een lekker warme beloning onderweg. Wandel over de heide en door de bossen in december.

Misschien wel met licht vriezend weer met een berijpte witte heide of ijshaar? Het wordt een stevige wandeling van ongeveer 5 uur over de heide, door de bossen en langs de vennetjes die het gebied rijk is. Halverwege staat er een kop snert voor ons klaar. Als er sneeuw ligt zijn stevige waterdichte hoge schoenen echt noodzakelijk en wellicht zelfs een wandelstok, ook voor de ervaren wandelaars. Vooraf online reserveren is verplicht.

  • Start: om 10:00 uur.
  • Duur: ca. 5 uur.
  • Deelname: 10,00 euro p.p., donateurs GLK 5,00 euro op vertoon van een geldige donateurspas. Deze wandeling is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
  • Tip van de boswachter: stevige waterdichte wandelschoenen en eventueel een wandelstok zijn aanbevolen.
  • Startlocatie: Parkeerplaats “Erf van Daendels”. Volg vanaf de A50 afslag 29 (Heerde / Wezep), richting Wezep. Na 300 meter linksaf de Nieuwe Zuidweg op. Volg deze ca. 3,5 kilometer tot de parkeerplaats links.
  • Informatie: Fokko Andringa, tel. 06-51543444 en Frans Roelofs, tel. 06-52644800.
  • Reserveren: vooraf online reserveren is noodzakelijk. Dit kan door te klikken op onderstaande reserveerbutton. Doe dit tijdig want er is een beperkt aantal kaartjes.

    Reserveren

Corona: voor deelname aan de activiteiten gelden naast de RIVM-richtlijnen ook enkele deelnameregels, zodat iedereen veilig kan genieten van onze activiteiten.
Lees de deelnameregels.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in