‘Voor Mekaar’ bedankt haar vrijwilligers

Als dank voor hun inzet zijn de vrijwilligers van ‘Voor Mekaar’ in het zonnetje gezet door het bestuur van de Hattemer hulpdienst. In de Franse School werden zij voorzien van een overheerlijk buffet.

Een speciaal woord van dank was er voor Willem van Gelder. Na tien jaar neemt hij afscheid als vrijwilliger in verband met gezondheidsredenen. In totaal is hij maar liefst 350 keer ingezet als vrijwilliger. Na afloop van het gezellig samenzijn ontvingen alle vrijwilligers een Hattem Cadeaubon en een boekje over palliatieve terminale zorg.

Voor Hattemers, door Hattemers
‘Voor Mekaar’ is een vrijwillige hulpdienst voor alle inwoners van Hattem: Voor Hattemers, door Hattemers. De stichting biedt belangeloos hulp in de thuissituatie aan Hattemers die om wat voor reden ondersteuning nodig hebben.

Hulpvragen
Alle Hattemers van jong tot oud kunnen een beroep doen op de stichting. De hulpvragen variëren van vervoer naar het ziekenhuis of huisarts, boodschappen doen, gezelschap houden, tot verlichting mantelzorger of een wandeling maken.

Hulp nodig? Bel!
Hattemers die hulp nodig hebben kunnen vrijblijvend op werkdagen van 9.00 – 13.00 uur contact opnemen met één van de coördinatoren: 06 – 22066754.

Secretaris gezocht
Het bestuur van ‘Voor Mekaar’ is overigens op zoek naar een secretaris om het bestuur te versterken. Neem meer informatie contact op met een van de bestuursleden of via www.voormekaarhattem.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in