Kerstconcert Huygens Vocaal Ensemble

Het Huygens Vocaal Ensemble gaat een bijzonder en sfeervol Kerstprogramma uitvoeren in de Grote of Andreaskerk van Hattem. Het concert begint op woensdagavond 18 december om 20.30 uur.

Dirigent en oprichter van het Ensemble Hans Tijssen heeft een programma samengesteld met kerstmuziek in verschillende stijlen en uit verschillende periodes. Klassieke composities van Poulenc, Taverner en Kodaly, Christmas Carols en Evergreens.

Naast a-capella zang zal het koor worden begeleid op piano en orgel en is er ruimte voor enkele samenzangmomenten met publiek. Dus een gevarieerd en sfeervol concert in aanloop naar Kerst.

De goede akoestiek en mooie entourage maakt het concert in de Andreaskerk tot een beleving. De stemmen van het 16-koppige ensemble komen hier heel goed tot hun recht. Het concert op woensdag 18 december duurt ruim een uur en begint om 220.30 uur.

Kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar via www.huygensmusic.nl en kosten € 12,50,   jongeren tot 16 jaar betalen € 7,50. Kaarten aan de kassa kosten € 15,- | 10,-

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in