Geslaagde Vrijwilligersdag in Hattem  

De gemeente Hattem, het Vrijwilligersplatform en Stichting Welzijn Hattem organiseerden vrijdag een feestelijke bijeenkomst met een bingo voor vrijwilligers in mfc de Marke. Meer dan 130 vrijwilligers kwamen af op deze uitnodiging.

Wethouder Carla Broekhuis en directeur Mathilde Stam van Stichting Welzijn Hattem waren aanwezig om de vrijwilligers en te bedanken voor hun inzet voor Hattemers en Hattem. Wethouder Broekhuis hielp ook mee met het bingo verzorgd door Willem Kollumer en Jan van de Beek van Advendo VV Hattem.

De bijeenkomst begon om 16.30 uur met een gezellig ontvangst en een heerlijk buffet van Guilik. Zoethout zorgde voor heerlijke hapjes en ambtenaren van de gemeente waren druk in de weer met de bediening. De vrijwilligers gingen naar huis met een kleine attentie van De Normaalste Zaak.

Dag van de Vrijwilliger
Op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Deze dag is ingesteld om aandacht te vragen voor al die vrijwilligers die zich onbetaald inzetten voor andere mensen of goede doelen. Op deze dag worden vaak huldigingen of andere activiteiten georganiseerd om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten. In Hattem vierden we het dit jaar in november.


 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in