Zuur puntenverlies voor Hatto-Heim

Op een koud en winderig sportpark “De Verbinding” in Zwolle stond zaterdag de wedstrijd CSV’28 – sv Hatto-Heim op het programma.  Hatto-Heim begon agressief aan de wedstrijd met veel druk op de bal, zodat CSV’28 niet aan het voetballen toe kwam.

En dat deden de Zwollenaren ook niet. Hatto-Heim had duidelijk de overhand op het veld.
In de dertigste minuut kwam er een prachtige aanval. Niels van der Velde kon voor de achterlijn de bal binnenhouden en kon zo de uit zijn doel gekomen keeper Melvin Hartenhof passeren met een zachte bal. De 0-1 was verdiend.

In de tweede helft zagen we het zelfde beeld. Hatto-Heim was de betere ploeg, maar echte doelkansen waren er niet. In de 81e minuut een strafschop: de spits kwam niet door de fuik van Michel Koridon en Niels van der Veldeen ging dus onderuit. Gework Petrosjan schoot de bal beheerst binnen: 1-1. Een minuut voor tijd schoot Winand Meilink tegen de paal.

Dus Hatto-Heim verspeelt weer dure punten in de derde klasse C.
Zaterdag komt DSV’61 op bezoek. En dan moet het echt gaan gebeuren, want voor je het weet sta je op een plek waar je niet wilt staan.