Kerstpakketactie ‘De Fontein’ extra hard nodig in coronatijd

Boekhandel ‘De Fontein’ wil ook dit jaar graag het verschil maken door middel van het inzamelen en verspreiden van Kerstpakketten en houdbare levensmiddelen onder Hattemers die het financieel moeilijk hebben of een bemoediging -zéker in coronatijd- goed kunnen gebruiken.  ‘De Fontein’ doet dit weer in samenwerking met hulpverlenende instanties in Hattem.

Kerstpakket
Van 7 tot en met 18 december kun je een kerstpakket en/of andere houdbare levensmiddelen bij De Fontein, Kerkstraat 32 brengen. Op 21 en 22 december worden de pakketten bezorgd bij hen die met Kerst een extraatje goed kunnen gebruiken.
UPDATE 25 nov: Er zijn al veel adressen aangemeld. Vanaf 7 december kunnen producten en kerstpakketten ingeleverd worden. Help je mee?”

‘Als Hattemers voor Hattemers, Kerst voor iedereen’

Adressen?
Zijn er Hattemers in jouw omgeving die blij gemaakt kunnen worden met een pakket?  Je kunt een briefje invullen met hun naam, adres en gezinssamenstelling en inleveren in de daarvoor bestemde doos in de winkel, Kerkstraat 32. Wel graag voor 12 december.

Helpen bezorgen?
Voor het klaarmaken van de pakketten van 14 tot en met 19 december en bij het bezorgen op 21 en 22 december zoekt de organisatie nog vrijwilligers. Je kunt je hiervoor aanmelden via info@fonteinhattem.nl /038-444 0796. Ook jouw eventuele gift voor deze actie is van harte welkom.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in