Deze week in ‘Hattem Actueel’

Het radioprogramma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Het wordt elke zaterdag live bij Radio Hattem uitgezonden van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of… luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.

Zaterdag  3 oktober

  • Beeldend kunstenaar Inge in ‘t Hout is nu medehuurder van het Voerman Koepeltje aan de Geldersedijk. Ze richtte het samen met schilder Roeli Rumscheidt opnieuw in als atelier.
  • Jan-Dirk Sprokkereef, voorzitter van de vv Hattem, over amateursport bedrijven in
    coronatijd. (En dat sinds deze week opnieuw met een dichte sportkantine en zonder
    publiek.)
  • Waarnemend voorzitter Jan Wildeboer van de Hattemer Oranje   Vereniging over opnieuw meerdere bestuursvacatures bij deze vereniging.
  • Sandra Oosterveen presenteerde eerder dit jaar samen met directeur Mathilde Stam van de Stichting Welzijn Hattem het tijdelijke radio programma SWH Speciaal. Het programma maakt dinsdagmorgen een doorstart voor een bredere doelgroep dan alleen ouderen.
  • Sport Kort met de live sportwedstrijden, zaterdagmiddag bij Radio Hattem.

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in