“Everything in New Orleans is a good idea.” — Bob Dylan

Eindelijk kan het weer! Zaterdag 10 september a.s. is het zo ver. New Orleans in Hattem op het festival terrein van Houtwerk Hattem. Vanaf 16.30 uur is het publiek van harte welkom op het gratis festival. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke, sfeervolle en swingende nazomeravond zijn aanwezig.

Burgemeester Sanderse reikt bij de opening prijzen uit voor mooist versierde langspeelplaat die gemaakt zijn door Hattemse basisschoolleerlingen met behulp van de New Orleans Music Box. Aansluitend kan onder begeleiding muziekinstrumenten worden gemaakt, zoals een handpiano en een trompet. Tussendoor treedt het jeugdcircus Pavarini op met spectaculaire acts. Vergeet ook niet om uw eigen instrument mee te nemen om samen met Just Vibes op het open podium muziek te maken tijdens een heerlijke jam-sessie.

Eten, drinken en muziek
Er is een ruime sortering aan hapjes en drankjes van bekende lokale aanbieders. Daarbij is ook aan de jongeren gedacht.
Het publiek kan luisteren, meezingen en meebewegen op muziek van Hey Moocher, The Blankets, The Legends en Dede Priest & the Johnny Clarck’s outlaws. De avond wordt afgesloten door een spetterend optreden van de New Gospel Sensation. Tussen de verschillende optredens door zal Steady Maverick, een Blues Americana singer-songwriter, in de kroeg voor entertainment zorgen met western gitaar en mondharmonica.

Programma
16:30 uur                 Opening Burgemeester Sanderse, start jeugdprogramma
17:00 – 18:00 uur    Jam Sessie met Just Vibes – Neem eigen instrument mee!
18:15 – 19:15 uur    Hey Moocher
19:30 – 20:15 uur    The Blankets
20:30 – 21:30 uur    The Legends
21:45 – 22:45 uur    Dede Priest & Johnny Clarck’s Outlaws
23:00 – 24:00 uur    The New Gospel Sensation

Tussen de acts door treedt Steady Maverick op.

Wil je het festival ondersteunen? Word dan vriend en ga naar opoeshouseofmusic.nl/vrienden.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in