Rallyrijden met de Lionsclub voor St. de Hezenberg

Dit jaar organiseert de Hattemse Lionsclub voor het eerst een rally. Iedereen kan hieraan deelnemen en de opbrengst komt volledig ten goede aan Stichting de Hezenberg.

Het evenement draait vooral om autorijden, gezelligheid en sponsoren van het goede doel. De route gaat via de mooiste plekjes in de ruimere omgeving van Hattem. Meedoen kan met zowel een klassieker als een moderne auto. Een equipe bestaat in principe uit een coureur en een navigator, extra passagiers zijn toegestaan.

Het rally systeem
Navigatie werkt met een bolletje-pijltje systeem, waarbij onderweg vragen te beantwoorden zijn. Eerdere rally-ervaring is geen vereiste. Er wordt een afstand gereden van ca. 75 km. Onderweg is er een stop ingelast voor een bijzondere verrichting en een versnapering.

Waar, wanneer en hoe laat
De rally is op 10 oktober 2021. Deelnemers verzamelen zich tussen 09.30 uur en 09.45 uur bij de haven van Hattem voor een kop koffie of thee. Vanaf 10.00 uur vertrekken de equipes om de anderhalve minuut. Tussen 14.00 en 16.00 uur wordt iedereen verwacht bij de Hezenberg, Hezenberg 6 in Hattem voor een lunch.

Deelname
Een plaats reserveren op de startlijst kan t/m 26 september door een app te sturen aan 06 457 73 330 (Floris Degener) of per e-mail aan Lionsrallycommissie@gmail.com.

De kosten voor deelname bedragen per equipe (twee personen) € 75, en per extra inzittende € 25. De deelname is definitief nadat de bijdrage is ontvangen op rekening NL91 RABO 0325 7702 98, t.n.v. Lions Club Hattem.
Iedere deelnemer krijgt een rallyschildje dat op de auto bevestigd kan worden.

Bij slecht weer gaat het evenement niet door en ontvang je de volledige bijdrage retour.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in