Hatto-Heim gestart met nieuw Champions League seizoen

Zaterdag zijn de mini’s van sv Hatto-Heim weer begonnen aan het Champions League seizoen. Veel jongen en meisjes in de leeftijd van 4 tot 7 jaar waren op het voetbalveld. De mini’s voetballen elke zaterdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur op het kunstgrasveld van de vereniging.

De spelertjes worden bij elkaar ingedeeld volgens het 4 tegen 4 principe. Elke week zijn hierdoor verschillende bekende voetbalteams vertegenwoordigd. Het gehele seizoen door speelt elke voetballer wel eens voor FC Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen of Manchester City. Tussen de wedstrijden door worden er ook penalty’s genomen. sv Hatto-Heim heeft voor deze opzet gekozen, omdat dit veel plezier geeft en de kinderen zich hierbij goed kunnen ontwikkelen.

Training
Naast het 4 tegen 4 op zaterdag wordt er op woensdagmiddag getraind. De training is van 15.30 uur tot 16.30 uur en wordt gegeven door de bekende vaste trainers. Tijdens deze training worden er verschillende oefeningen gedaan, waarbij balvaardigheid en plezier centraal staan. Deze training wordt op het kunstgrasveld voor het clubhuis gegeven.

Meer informatie via John Eikelboom, tel: 06 – 374 77 128 of kijk op www.svhattoheim.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in