Logboek ‘Haagse kinderen’: afscheid

Van 27 juli tot en met 2 augustus wordt er een kamp georganiseerd voor kinderen uit Den Haag die niet op vakantie kunnen. Gerben Eilander schrijft elke dag een verslag:

Donderdag 1 augustus
Met twaalf extra begeleiders werd na het ontbijt traditiegetrouw de reis naar een pretpark ingezet. De afgelopen jaren kiest het kamp voor Avonturenpark Hellendoorn vanwege de compactheid en overzichtelijkheid. Met een juiste mix aan achtbanen, wildwaterbanen en andere shows en attracties, hebben de kinderen de dag van hun leven. Doordat extra individuele aandacht gegeven kan worden, kunnen de kinderen optimaal genieten van alle attracties waar ze in durven. Want de een stapt met gemak zeventien keer in de afvraag over de kop, terwijl de ander het liever bij de draaimolen of de speeltuin houdt.

Na een dag vol plezier en de eerste paar regendruppels van de kampweek, vertrekt de groep weer richting Hattem waar de KeP-club overheerlijke patatjes heeft gebakken.
In de avond stonden er nog een bingo en een disco op het programma en toen gingen de kinderen dan toch echt voor de laatste keer naar bed.

Dankjewel
Vandaag, na een laatste keer ontbijten, vertrekken de kinderen weer naar Den Haag. De organisatie kijkt terug op een geweldige kampweek en bedankt iedereen die daaraan heeft bijgedragen heel hartelijk daarvoor! Zonder de hulp van vrijwilligers zou het kamp niet kunnen bestaan. Hopelijk kunnen ze volgend jaar ook/weer op u rekenen!

Morgen, 3 augustus, verschijnt het laatste artikel. Cathelijn van der Kruijk kijkt met Rosalie Geerlinks, een van de vrijwilligers achter de schermen’ terug.

Lees hier alle berichten over het Kamp Haagse kinderen.

Van de redactie
Lees jij al HattemNieuws? Ontvang voortaan nieuws en achtergronden in je mailbox!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in