Ons Plein Hattem bruist van de creativiteit

Op de vijfsprong Kerkstraat, Achterstraat, Noordwal, Zuidwal en de Molenbelt ligt een idyllisch pleintje. De bestrating bestaat uit rustieke kinderkopjes en er staat een oude waterpomp.

Voor dit pleintje hebben Teo Visser en Angela Peters de ambitie het om te toveren tot een Kunstplein. Zij willen het pleintje, dat ze Ons Plein hebben genoemd, een podium laten zijn waar iedere zaterdag tussen 11.00 uur en 17.00 uur muzikanten, kunstschilders, beeldhouwers en andere artistiekelingen hun talenten laten zien. Op de Facebookgroep Kunst plein Hattem. “Ons plein” is meer informatie te vinden.

Kunstenaars aan het werk
Inmiddels hebben diverse kunstenaars hun vaardigheden laten zien aan de Hattemers. Zoals keramiste Marieke du Buy. Haar keramiek kreeg veel belangstelling van kinderen.
De initiatiefnemers van het kunstplein zijn zelf ook regelmatig op de zaterdagen werkzaam op Ons Plein. En ook Grietje Verwoerd van hoedenatelier Zoetelief. Dit atelier is gevestigd op het plein.

Duo Max en Maria
Zaterdagmiddag 13 augustus 2022 komen Max en Maria uit Zwolle spelen op Ons Plein. Met gitaar en tweestemmige zang zingen ze vooral Nederlandstalige nummers, maar hun repertoire is breed.

Wil jij ook je creativiteit aan de Hattemers laten zien, of andere mensen kennen die mogelijk belangstelling hebben om hier aan mee te werken neem dan contact op met Angela Peters of Teo Visser.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in