Grootse braderie in Zalk

Een dorp vol met kramen. Dat is Zalk op zaterdag 17 september, want op die dag houdt Chr. Brassband Excelsior Zalk een braderie. Dit evenement is een begrip in de regio en inmiddels weten duizenden mensen ieder jaar de braderie te vinden.

Er is plaats voor ongeveer 160 marktkramen, aangevuld met enkele honderden meters aan grondplekken. Op de markt is van alles te vinden: nieuwe producten, oude producten, streekproducten en er zijn voldoende eet- en drinkgelegenheden. De braderie start om 9.30 uur en eindigt rond de klok van 16.00 uur.

Aanmelden
Op dit moment zijn al meer dan 120 kramen gereserveerd. Aanmelden voor een kraam of grondplek kan nog via https://braderie.excelsiorzalk.nl/.

Organisatie
De organisatie van de markt begint ieder jaar al in januari. Brassband Excelsior uit Zalk begon de braderie jaren geleden om extra inkomsten te genereren. Nooit had men gedacht dat het evenement zou uitgroeien tot de huidige omvang. Was bij aanvang één persoon verantwoordelijk voor de braderie, inmiddels zijn vier mensen maandenlang intensief bezig met de benodigde voorbereiding. De afgelopen twee jaar kon de braderie wegens corona niet doorgaan. De organisatie hoopt  dit jaar ook weer op een succesvolle, zonovergoten dag in Zalk.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in