Doe jij mee met het ‘Voetbal Summer Camp’ bij v.v. Hattem?

International Sports Revolution organiseert een Voetbal Summer Camp bij v.v. Hattem. Op sportpark ’t Achterveen krijgen kinderen van 7 tot en met 15 jaar de kans om drie dagen ondergedompeld te worden “in de wereld van voetbal.” Het voetbalkamp wordt georganiseerd van 16 tot en met 18 augustus.

Profspelers
De Summer Camps worden georganiseerd door gerenommeerde trainers die jarenlange ervaring hebben opgedaan bij de in heel Europa bekende Ajax life skills & clinics. Persoonlijke aandacht en werken in kleine groepjes zijn kenmerken van de Summercamps.  “Ervaring van de vorige editie heeft geleerd dat het een grandioos Summercamp is onder leiding van Jesse Betaze en Mehran Ali Pour Asli, waarbij deelnemers/sters gecoacht worden door professionele trainers uit het betaalde voetbal”, vertelt Arjen Noordberger van vv Hattem.

eDivisie FIFA
Home of e-sports is op woensdag 18 augustus aanwezig zijn en zij nemen Tony Kok mee. Hij is de winnaar van de eDivisie FIFA. Deelnemers krijgen een masterclass en kunnen met en tegen Tony Kok spelen. Daarnaast worden ook de FIFA Skill Games uitgezet.

Unieke ervaring
“Kortom, een niet te evenaren driedaagse ISR Summer Camp voor de echte voetballer/ster uit de regio, georganiseerd in Hattem op de velden van v.v. Hattem”, zo laat de trotse voetbalclub weten.
De kosten voor het Summer Camp bedragen € 149.95.

Meer info en aanmelden
internationalsportsrevolution.com/summercamp/


 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in