Muzikaal zomerfeest: kinderen van de Sint Andreasschool gaan op wereldreis

Op vrijdag 5 juli om 14:00 uur zullen de leerlingen van de Sint Andreasschool – op het schoolplein, tijdens het zomerfeest van hun school – de buurtbewoners verrassen met een muzikale wereldreis langs de continenten.

De groepen zullen liedjes van verschillende continenten laten horen. Tevens zal de orkestklas muziek ten gehore brengen.

De leerlingen en leerkrachten van de Sint Andreasschool hebben het afgelopen schooljaren veel aandacht besteed aan het zingen en het maken van muziek. Onder professionele begeleiding werden de verschillende aspecten van de leerlijn muziek behandeld met als doel muziek te borgen in het curriculum van de school. De leerkrachten hebben training gevolgd en kunnen op deze wijze een doorlopende leerlijn aanbieden aan de leerlingen.

De buurtbewoners zijn ook van harte welkom! In de buurt zijn flyers rondgebracht. Daarnaast zijn de bewoners van de Bongerd uitgenodigd. Door het geven van een concert kunnen de leerlingen laten horen wat ze hebben geleerd en de anderen mogen ervan genieten.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in