Gemeente Hattem organiseert midzomerreceptie voor inwoners en relaties

Op vrijdag 24 juni organiseert de gemeente Hattem een feestelijke bijeenkomst op Sportpark Het Achterveen voor inwoners en relaties. “We konden elkaar door de coronamaatregelen lange tijd niet of slechts beperkt ontmoeten. Ook onze voor 3 januari ingeplande nieuwjaarsreceptie kon helaas niet door gaan. Gelukkig is het nu weer mogelijk om zonder beperkingen bij elkaar te komen. Daarom hebben we besloten om een midzomerreceptie te organiseren voor jong en oud”, deelt burgemeester Marleen Sanderse mee.

Met op het programma veel muziek, presentaties, springkussens en allerlei activiteiten. En omdat het om een receptie gaat worden er uiteraard ook hapjes en drankjes geserveerd.

Gastvrije medewerking
Het evenement wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de voetbalclubs v.v. Hattem en s.v. Hatto-Heim, vaste gebruikers van dit sportpark. Zij stellen op 24 juni hun kantines en sportvelden beschikbaar en zullen ook een deel van de catering verzorgen. Sanderse: “Het is fijn dat we daarom op deze mooie locatie bij elkaar kunnen komen om op de zomer te proosten. Ik nodig bij deze jong en oud van harte uit om dit te komen doen.”

Hapjes en drankjes
Alle bezoekers krijgen bij de ingang een aantal muntjes cadeau die ze kunnen inwisselen voor bijvoorbeeld koffie, frisdrank, een biertje of een broodje hamburger. Ook worden er meerdere keren gratis hapjes uitgedeeld door mensen die werken bij Zoethout. Wie geen muntjes meer heeft kan zelf nog eten en drinken (bij)kopen in de kantines van beide sportclubs of bij een externe cateraar.

Activiteiten
Verdeeld over het sportpark worden allerlei activiteiten georganiseerd. Kinderen kunnen zich bijvoorbeeld tussen 16.00 en 17.30 uur laten schminken en er loopt ‘s middags ook een clown over het sportpark rond. Naast musici die zich over het sportpark verplaatsen treden twee bands op: Manissionada en Handsome Clay. Om 16.15 uur is er een eerste presentatiemoment van de nieuwe gemeenteraad en bezoekers kunnen op verschillende momenten vragen stellen aan de burgemeester. Jong en oud kunnen ook meedoen aan enkele sportieve activiteiten die op de sportvelden worden georganiseerd. Daarnaast is er in het programma tijd ingeruimd om vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

Samengevat
Wanneer: Vrijdag 24 juni van 16.00 tot 20.00 uur
Waar: Sportpark Het Achterveen
Organisatie: Gemeente Hattem in samenwerking met onder andere v.v. Hattem en s.v. Hatto Heim

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in