Schrijf je in voor de gratis webinar over ‘levend verlies bij mantelzorg’

Als mantelzorger heb je te maken met levend verlies. Levend verlies is één van de meest lastige vormen van verlies.

“Er is bijvoorbeeld sprake van levend verlies als je jarenlang moet omgaan met het ziekteproces van je partner met dementie. Of als je als ouders de zorg hebt voor een kind met een beperking, en je je leven steeds opnieuw moet aanpassen aan de beperkingen van je kind, en de effecten die dat heeft op jullie gezin en de toekomst.”

Maria van de Greef is gespecialiseerd op dit gebied en wil jou graag tijdens de webinar levend verlies bij mantelzorg richtlijnen geven over hoe je hiermee om kunt gaan. Maria geeft begeleiding, lezingen en heeft boeken geschreven over rouw.

Wanneer?
De lezing is op donderdag 17 juni van 20.00 uur tot 21.00 uur. Vervolgens heb je tot 21.45 uur de gelegenheid om je persoonlijke vragen te stellen aan Maria.

Inschrijven
Je kunt je opgeven bij Monique Scholten van het Steunpunt Mantelzorg van Stichting Welzijn Hattem via moniquescholten@swhattem.nl of via 06-839 059 95. Deelname aan dit webinar is gratis, dat mogelijk werd gemaakt door de steunpunten uit de gemeenten Heerde, Epe, Apeldoorn, Voorst en Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in