Praat mee over duurzaamheid met CDA Hattem

Een duurzame samenleving begint bij jezelf. Voor het CDA Hattem is duurzaamheid een belangrijke prioriteit voor de komende jaren. Op maandag 8 mei organiseert het CDA Hattem daarom een thema-avond over dit onderwerp. Te gast is Daisy Vliegenthart, lid van de Provinciale Staten namens het CDA Gelderland. Het CDA Hattem gaat met Statenlid Daisy Vliegenthart in gesprek over hoe lokaal en provinciaal elkaar kunnen versterken bij verduurzaming. Belangstellenden, in het bijzonder niet-leden, zijn van harte welkom om mee te praten en hun wensen en ideeën te delen!

Samen nadenken over mogelijkheden voor verduurzaming
Het CDA Hattem heeft in de afgelopen tijd al verschillende voorstellen gedaan voor verduurzaming van onze stad. Zo kwam raadslid Robert Klaassen met een initiatiefvoorstel voor het legesvrij plaatsen van zonnepanelen op binnenstaddaken. Ook stelde fractievoorzitter Teun Juk bij de behandeling van de gemeentebegroting voor om buurtbatterijen in Hattem te plaatsen, zodat buurtbewoners samen hun eigen stroom kunnen opslaan. Tijdens de thema-avond gaat het gesprek over welke mogelijkheden er nog meer zijn en hoe de provinciale CDA-fractie Hattem kan helpen om dit te realiseren.

Praktische informatie
De thema-avond op 8 mei start om 20:45 u in de Emmaüskerk, in aansluiting op de ledenvergadering van het CDA Hattem, en duurt tot uiterlijk 22:00 u.
Aanmelden voor de thema-avond kan via cdahattem@gmail.com

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in