Vandaag in het IJsselmagazine

Elke donderdag tussen 10.00 en 12.00 is op RTV Hattem het programma IJsselmagazine te horen. Dit is een radioprogramma met elke week nieuws en gasten uit de regio. In een uitzending passeren verschillende gesprekken de revue, allemaal met een regionale inslag. Elke week weer ‘vers’ voor u samengesteld door enthousiaste vrijwillers, gepresenteerd op RTV Hattem. Elke zaterdag tussen 12.00 en 14.00 kunt u luisteren naar de herhaling.

Deze week in het IJsselmagazine
Afgelopen week heeft het team genoten van een welverdiende vakantie. Deze week zorgen presentatrice Marijke Riesebeek, technicus Jan Boeve en gastheer en redacteur Gerrit Naber weer voor een mooie uitzending. Ze ontvangen Erna Oosterveen als studiogast, die 50 interviews met mensen over het leven na kanker gebundeld en uitgegeven heeft. Ze komt vertellen over de aanleiding en neemt ook muziek mee om het gesprek te omlijsten.

In het tweede uur zijn er gesprekken met Irma Hofhuis (locatiemanager) over de nieuwe woonlocatie van InteraktContour in Zwolle en met Arsine Nazarine van het Oranje Fonds. Zij gaat vertellen over de NLDoet dagen op 10 en 11 maart. Verder is er nieuws uit de regio en muziek in de rubriek Muziek uit het Verleden.

Programmering
Het programma van het IJsselmagazine is elke week (terug) te lezen op IJsselmagazine pagina van RTV Hattem. De volledige programmering voor onze radiouitzendingen zijn te vinden op onze Radio Programmering pagina. Deze is ook te vinden in het menu onder Radio -> Programmering.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in