Arend Palland in Fractiegenoot en Hattem Actueel

In aanloop naar deze verkiezingen besteden RTV Hattem en De Hattemer aandacht aan de verkiezingen. Wekelijks wordt in de rubriek Fractiegenoot een lijsttrekker geïnterviewd waarin onderwerpen aan de orde komen over de lijsttrekker persoonlijk, maar ook thema’s waarin de partij van de geïnterviewde zich onderscheidt van andere partijen.

Deze week Arend Palland, lijsttrekker voor ChristenUnie Hattem. Tijdens het inspreken in de raad haalt Arend vaak zijn kinderen aan. “Onze oudste dochter, Hanna, wil zelf politicus worden. Wij praten vaak over politiek in Hattem. Ik wil graag een mooi Hattem kunnen doorgeven. De afgelopen vier jaar bezocht ik regelmatig scholen en sprak ik met kinderen over wat hen bezighoudt. Kinderen zijn heel betrokken bij hun leefomgeving. Zij vragen bijvoorbeeld ‘Waarom worden hier de bomen gekapt? Of: Hoe fiets ik veilig door Hattem?’. Dingen die wij in Hattem hebben, zijn super grijpbaar voor kinderen.”
Lees het hele interview in De Hattemer van deze week.

Interview Hattem Actueel
Wilt je meer weten over deze Hattemer lijsttrekker en de standpunten van de ChristenUnie? Kijk of luister dan zaterdag 5 maart tussen 11.00 en 12.00 uur naar Hattem Actueel, het wekelijkse actualiteitenprogramma van RTV Hattem. Deze uitzending wordt op zowel radio  als tv live uitgezonden. Of luister de uitzending (terug) via Uitzending gemist.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in