Wordt online bekend in Hattem dankzij internet

Ondernemers die graag hun vleugels willen uitslaan en in de regio meer bekendheid willen vergaren met de hulp van internet dienen aan de slag te gaan met Google Adwords oftewel Google Ads. Nog nooit eerder is er zo massaal gebruik gemaakt van het internet als nu. Lockdown, avondklok, corona, thuiswerken, winkels gesloten, online onderwijs en ga zo maar door. Op zoek naar nieuwe schoenen? Kleding? Woning? TV? Radio? Sportschool? You name it! Internet is uw grootste vriend. Ga hier als ondernemer in Hattem, nieuwswebsite of kennisplatform in mee. Grijp hierop in en vergroot uw klantenkring, fanbase, community of omzet.

Google Adwords / Google Ads
Bent u nog niet zo erg thuis in internet marketing of staat u nog niet zo sterk in de organische zoekresultaten in Google? Geen probleem! Google Adwords helpt u dit probleem overwinnen. Google Ads is een advertentieprogramma van Google. Door hier gebruik van te maken adverteert u op zoektermen, wat betekent dat uw advertentie alleen gezien wordt door internetgebruikers die naar uw product of dienst op zoek zijn. U hebt de keuze uit verschillende advertentiecampagnes en deze worden dan in het Google zoeknetwerk of het Google display netwerk gepresenteerd. De internetgebruiker wordt hierdoor verleid om op uw advertentie te klikken en dat levert u meer bezoekers op.

Bent u niet zo bekend met dit fenomeen of heeft u hier gewoonweg de tijd niet voor?
Adwords uitbesteden is hedendaags de normaalste zaak van de wereld. Laat de specialist  met de beste tools, kennis en ervaring voor u aan de slag gaan en uw onderneming online floreren. Adwords kan via verschillende methodes en reken systemen toegepast worden.

  • CPC staat voor kosten per klik en is het bedrag dat u betaalt voor elke klik op een van uw advertenties op platforms zoals Google.

Uw kosten per klik worden bepaald door verschillende factoren, waaronder uw maximumbod, uw kwaliteitsscore en de advertentiepositie van andere adverteerders die bieden op hetzelfde zoekwoord.

Uw CPC is een belangrijke statistiek omdat de klikken en kosten snel oplopen. Als uw CPC te hoog is, zult u uiteindelijk een fors lager rendement behalen.

Uw AdWords ROI wordt bepaald door hoeveel u betaalt voor klikken en de kwaliteit van het verkeer dat u via deze klikken ontvangt. U wilt niet zomaar verkeer tegen elke prijs; u wilt betaalbaar verkeer dat betekenisvolle waarde voor uw bedrijf genereert.

  • Wat is CPM? CPM staat voor kosten per duizend vertoningen en wordt doorgaans gebruikt om te meten op hoeveel duizenden mensen uw advertentie of marketing artikel indruk heeft gemaakt. CPM wordt doorgaans gebruikt in campagnes die zijn ontworpen om door duizenden duizenden mensen gezien te worden.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in