‘Winterreise’ in Hattem door CoCo Collectief

Op 19 januari treedt bij de Kunstkring Hattem in de Marke het CoCo Collectief op met Winterreise van Schubert. CoCo Collectief bestaat uit vijf zangeressen en pianist Maurice Lammerts van Bueren. In deze voorstelling zingt het Coco Collectief de Winterreise van Schubert in een bijzondere regie van Marc Pantus.

In vierentwintig gedichten van Wilhelm Müller, op muziek gezet door Franz Schubert, probeert een naamloze jongeling gedurende een eenzame en ijzige zwerftocht een verloren liefde te verwerken.

‘Hij doolt met bevroren tranen langs witte akkers en gestorven bloemen, over harde ijskorsten waaronder gevaarlijke stromen bruisen en door diepe rotskloven – een fascinerende reis bezaaid met dwaallichten, kraaiende hanen, krijsende raven, grommende honden en rammelende ketens.’

Het concert van zaterdag 19 januari begint om 20.15 uur in mfc de Marke. De toegangsprijs is € 20,-. Jongeren tot 18 jaar en studenten betalen € 5,- . Kaarten bij de Bruna, Kerkstraat 35, of ’s avonds aan de zaal. Reserveer tijdig!

Meer info op www.kunstkringhattem.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in