Hattemer ondernemers willen meer feestverlichting

Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Hattemer Ondernemers Vereniging (HAVO) heeft het bestuur plannen gepresenteerd om de huidige verlichting uit te breiden. Aanleiding vormt de herinrichting van de binnenstad. “Die is voor het grootste deel klaar en daar past ook een uitbreiding van de verlichting bij,” aldus het bestuur van de HAVO.

De plannen voor de uitbreiding zijn niet nieuw, maar door de coronapandemie nog niet tot uitvoering gekomen. Tijdens de vergadering waren de leden unaniem voor uitbreiding van de verlichting en het plan is om dit voor 2022 te realiseren. Het HAVO-bestuur kijkt samen met een creatief team, dat bestaat uit een aantal leden, hoe de verlichting eruit komt te zien en of de plannen passen binnen de financiële mogelijkheden van de vereniging.

Koop lokaal
De HAVO streeft naar een aantrekkelijke binnenstad zodat Hattemers fijn lokaal kunnen shoppen. Maar niet alleen de Hattemers kunnen genieten van onze sfeervolle binnenstad, ook nodigt het toeristen uit te komen kijken naar het moois dat Hattem allemaal heeft te bieden.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in