sv Hatto Heim verdeelt de punten in Vaassen

Zaterdag speelde sv Hatto-Heim tegen VIOS Vaassen. Het werd een mooi pot voetbal, maar de wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

De ploeg met drie punten minder op de ranglijst dan sv Hatto-Heim begon erg goed aan de wedstrijd. Richard van Beek onderschepte de bal en schoot hem vervolgens over de te ver voor zijn doel staande Robin van Dijk: 0-1. En dat binnen twee minuten, een slecht begin voor sv Hatto-Heim.

VIOS Vaassen was erg gretig en fel op de bal. Hatto-Heim kreeg geen ruimte en werd door veel overtredingen uit het spel gehaald. Toch kreeg sv Hatto-Heim nog twee corners achter elkaar, maar hieruit ontstonden geen gevaarlijke situaties. Scheidsrechter Maat probeerde het spel kort te houden en dit resulteerde in de eerste helft met 4x geel voor VIOS Vaassen.

Een uitbraak van Winand Meilink werd afgestopt, maar in de kluts kwam de bal bij Niels Messerschmidt die vervolgens keeper Maikel Gerritsen passeerde: 1-1. De laatste kans in de eerste helft was voor Noah Tuasela, maar die kwam Robin van Dijk tegen die de bal goed klem pakte.

In de tweede helft was het Winand die de bal strak voor trok, maar er waren geen spelers van sv Hatto-Heim in de buurt die het laatste zetje konden geven. De wedstrijd golfde op en neer, met veel strijd van beide kanten. Een misverstand in de verdediging met keeper van Dijk bracht bijna de 2-1. maar Michel Koridon bracht redding op de lijn

Daarna volgde een prachtige aanval van Elnathan van Dijk over rechts, hij passeerde 3 man en zijn voorzet kwam precies op maat op het hoofd van Twan van Rijssen. Tussen twee man in wist hij dit te winnen en liet hij keeper Gerritsen kansloos: 1-2.

Maar lang kon sv Hatto-Heim niet profiteren van de voorsprong. Uit een corner kreeg  Hatto-Heim de bal niet weg en Mathijs Meijer schoot de bal in het doel: 2-2.

Beide ploegen gingen nog voor de volle buit op het zware veld, maar na vier minuten in blessuretijd vond scheidsrechter Maat het wel welletjes en floot hij af. Gezien de gehele wedstrijd een terechte uitslag.

In de stand staat sv Hatto-Heim nog steeds aan kop, maar het voelt de hete adem van de Zwolsche Boys in de nek. Zij wonnen met 0-3 van Oene en staan nu nog maar één puntje achter.