Mini’s SV Hatto-Heim sluiten het voetbaljaar feestelijk af

Zaterdag 30 november hebben de mini’s van SV Hatto-Heim het jaar 2019 gezamenlijk afgesloten. Na afloop was er de prijsuitreiking voor de beste mini van het afgelopen half jaar en de beste penaltynemer.

Pietenvoetbal
Extra vroeg verzamelden alle mini’s zich op het bevroren hoofdveld van SV Hatto-Heim. Voor sommige van hen was het de laatste keer dat ze mee konden voetballen, omdat ze doorstromen naar de pupillen. En deze afsluiting was extra speciaal, want er kwamen pieten langs om een potje te voetballen tegen de mini’s. En hoewel de pieten heel er hun best deden, konden ze niet winnen van de fanatieke jonge voetballertjes. De pieten hielpen sportief meer om de prijzen uit te reiken en elk kind kreeg een mooie medaille.

Daarna steeg de spanning, want de top-3 voor de categorie ‘beste penaltynemer’ en ‘mini van het jaar’ werd bekend gemaakt. Voor deze prijswinnaars was er een extra beker te verdienen en hier is dan ook hard voor gestreden. Sinds de zomervakantie zijn er wedstrijdjes gespeeld en penalty’s genomen.

Winnaar
Stan Tijssen was de beste penaltynemer. Hij eindigde voor Rowan Bastiaan en Siem Geertsma.
Jelle van Guilik wist de meeste wedstrijdjes te winnen en werd uitgeroepen tot ‘mini van het jaar’. Hij eindigde voor Roan van der Meulen en Ruben Immink. Voor Jelle was het de tweede keer dat hij werd uitgeroepen tot mini van het jaar. Daarom kon hij de grote wisselbeker opnieuw mee naar huis nemen.

Na afloop bedankte voorzitter Henk Bultman de trainers Joop Gerritsen en Herman Haverkamp voor hun inmiddels al jarenlange inzet voor de mini’s. De mini’s van de eerste lichting spelen inmiddels in het eerste elftal van SV Hatto-Heim. De vereniging is dan ook heel blij met beide heren. De ochtend werd afgesloten in de kantine met pannenkoeken, groente en fruit.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in