Hulp voor als het leven tegen zit

Hoe ga je om met pijn, verdriet, zorgen, wie luistert naar je als je rouwt? Allemaal vragen waar geestelijke verzorging bij kan ondersteunen.

Zingeving
Ria Pool Meeuwsen, algemeen geestelijk verzorger: “Mensen vertrouwen mij snel hun verhaal toe, is mijn ervaring. Ik ben een gewoon, vriendelijk mens. Onze gesprekken zijn natuurlijk vertrouwelijk en kunnen over alles gaan. Als algemeen geestelijk verzorger ben ik er in momenten van nood, van pijn en verdriet. Als coach voer ik meerdere gesprekken om pittige ervaringen door te denken zodat er meer lucht komt en het leven lichter wordt. Jongeren worstelen met social media en hun zelfbeeld. Veertigers met hun life-balance, vijftigers vragen zich af wat de zin is van het leven. Zestig- en zeventigplussers hebben de kunst van ouder worden te ontdekken. De nog oudere generatie vraagt zich af of hun leven waardevol is geweest. Allemaal kwesties die zelfzorg vragen: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik, hoe wil ik samenleven?”
“Of je nou studeert, werkt of gepensioneerd bent, soms wil je met mensen buiten je familie- of vriendenkring praten. Je wilt niet alles delen met vrienden en familie.”

Zoektocht
Sinds april is La Scuola in Hattem gevestigd. Eerder werkten Erik en Ria Pool Meeuwsen, de oprichters, in de regio Delft. Sinds 2009 begeleiden ze mensen met werk- en levensvragen, ongeacht levensbeschouwing of leeftijd.
Ria: “Samen met mijn man Erik woon ik na 40 jaar opnieuw in Hattem. In het westen begeleidde ik als coach mensen op werk- en levensvragen in onze eigen praktijk, maar ik was ook algemeen geestelijk verzorger in een woonzorgcentrum voor 60plussers.

Dankzij hun jarenlange ervaring en scholing begeleiden Erik en Ria breed op allerlei situaties waar gedachten en gevoelens elkaar in de weg zitten. Waar pijn zit, verdriet, boosheid of onzekerheid.

Meer informatie: www.LaScuola.nl of www.geestelijkeverzorginghattem.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in