Hetty Scholtens ontvangt Best Fashion Award

Hetty Scholtens, ondernemer van modewinkel Het Pakhuis, heeft gisteren de Best Fashion Retailer Ever award ontvangen. Zij kreeg deze prijs uit handen van Klaas van Dieren, voorzitter van de HAVO. Hij deed dit namens burgemeester Marleen Sanderse, die helaas was verhinderd.

Hetty Scholtens werd volledig verrast door de prijs. Zij is al 30 jaar ondernemer in Hattem en met haar modewinkel Het Pakhuis een constante factor in de Hattem. Namens de HAVO overhandigde Klaas van Dieren haar ook nog een mooie bos bloemen.

Hetty is een ondernemer puur sang met passie voor haar zaak en de stad Hattem. Naast haar drukke baan als ondernemer steek ze veel tijd en energie in het HAVO bestuur en meer maatschappelijke projecten. Hetty weet feilloos de weg te vinden bij organisaties die voor Hattem van onmisbaar belang zijn, zo heeft ze samen met de Rabobank en de gemeente Hattem de Retail academie in 2019 opgezet, en met succes! Hetty heeft een tomeloze inzet in alles wat kan bijdragen aan de verdere ontwikkeling voor onze binnenstad, zowel vanuit het oogpunt van ondernemers als die (en zeker niet in mindere mate) van de lokale inwoners.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in