Ontmoetingsdag in Hattem voor iedereen die geraakt is door kanker

Onder het thema โ€˜Zin in Leven?!โ€™ organiseert de stichting Als kanker je raakt een kleinschalige ontmoeting voor iedereen die is geraakt door kanker. Je bent welkom op woensdag 21 november van 10.30 uur tot 15.30 uur in de Smidse, Hezenbergerweg 50.

Wanneer je geraakt wordt door kanker staat je wereld op zijn kop. Je leven wordt gevuld met prognoses, behandelingen, operaties, bestralingen, chemo/radioactieve therapie, medicijnen, ziek worden en wachten. Behandelingen die allemaal hun eigen spoor achterlaten.

Diepe impact
Horen dat je geraakt bent door kanker heeft een onvoorstelbaar diepe impact op je geestelijk en lichamelijk welzijn. Niet alleen voor jou, maar ook voor je naasten. Er is een diep besef van kwetsbaarheid en eindigheid. Er komen vragen boven over het leven, over het leven na dit leven, over de God van het leven. Maar er is ook onzekerheid over hoe het leven verder zal gaan.

Bemoediging
Met de ontmoeting โ€˜Zin in Leven?!โ€™ wil de stichting mensen, die door kanker worden geraakt, ondersteunen. De dag staat in het teken van ontmoeting, (h)erkenning en (geloofs)bemoediging. Dorien Koetsier begeleidt de dag. Loes den Uijl verzorgt een creatieve workshop. Er is volop gelegenheid elkaar te ontmoeten, onder het genot van koffie/thee en een lunch. De begeleiders zijn zeer deskundig en weten uit ervaring wat het betekent om te leven met kanker.

Aanmelden
Er is ruimte voor 12 deelnemers. Graag vooraf aanmelden op www.alskankerjeraakt.nl of stuur een e-mail naar ontmoeten@alskankerjeraakt.nl

Over de stichting
De stichting Als kanker je raakt is in 2011 opgericht op initiatief van ds. Arie van der Veer en geestelijk verzorger Rita Renema-Mentink en heeft als doel mensen te ondersteunen die geraakt worden door kanker door middel van ontmoeting, gesprek en (geloofs)bemoediging.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in