Jouw stem voor Hattem bij de Rabo Cooperatieweken!

RTV Hattem doet mee aan de Rabo Cooperatieweken. Het bestedingsdoel -nieuwe apparatuur voor de radiostudio-  is door de Rabobank gehonoreerd.!

RTV Hattem wordt gemaakt door groep enthousiaste vrijwilligers en staat midden in de Hattemer samenleving. Het is een platform voor informatie, nieuws, achtergronden, cultuur, sport en evenementen. Als het gaat om nieuws en wetenswaardigheden in en over Hattem stemt de Hattemer als eerste af op RTV Hattem.

Nieuwe apparatuur is hard nodig!
We gaan verhuizen naar een nieuwe studiolocatie en daarom is nu hét moment om de sterk verouderde apparatuur te vervangen. Voor onze stichting is het onmogelijk om deze kostbare apparatuur in een keer te vervangen.

Jouw stem telt écht!
Maar met jouw hulp en stem kun je een bijdrage leveren om een deel van het door de Rabobank beschikbare bedrag aan RTV Hattem toe te kennen. Stem daarom tot uiterlijk 15 november op RTV Hattem, waardoor wij kwalitatief goede programma’s kunnen blijven maken! Stemmen doe je hier: www.cooperatieweken.nl/ijsseldelta

Rond Uit Hattem
Er zijn meer partijen die in Hattem zijn genomineerd door de Rabo. Een daarvan is Rond Uit Hattem, de overkoepelende stichting die het Toeristisch Informatie Punt beheert en de evenementen in de binnenstad organiseert. Bij de uitvoering van deze taak worden de coördinatoren gesteund door een grote groep vrijwilligers, zoals baliemedewerkers, stadsgidsen, verkeersregelaars en hulp rond de organisatie van evenementen.

Met de actie van de Rabobank wil Rond uit Hattem initiatieven ontplooien om mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en inwoners met een migratieachtergrond te werven, op te leiden en te begeleiden. Zij kunnen dan ingezet kunnen worden als verkeersregelaar, bij de op- en afbouw van evenementen en bij andere werkzaamheden.

Klant bij de Rabo?
Bankier je bij de Rabo, dan kun je vanaf 1 november stemmen. Je ontvangt dan een e-mail van de bank met een inlogcode om 5 stemmen uit te brengen op de deelnemende organisaties. Je krijgt 5 stemmen en je kunt maximaal 2 x stemmen op hetzelfde initiatief. Er blijven dan 3 stemmen over voor andere initiatieven. Stemmen doe je hier: www.cooperatieweken.nl/ijsseldelta

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in