Kledingbeurs in De Open Poort

Op woensdag 9 oktober is er in de Open Poort, Veldhoeve 1 te Hattem, weer een kleding- en speelgoedbeurs. De deuren gaan tussen 18.30 – 21.30 uur open. Op de kledingbeurs wordt kleding voor volwassenen en kinderen en ook speelgoed verkocht.

Opbrengst voor goed doel
Van het opgebrachte geld is 70% voor de verkoper, en 30% voor een goed doel, de Stichting Tsjernobyl Gehandicapten Hattem, een organisatie die zich inzet voor directe hulp aan gehandicapte families in de getroffen gebieden. De overgebleven kleding mag worden opgehaald of worden geschonken, dit gaat dan op transport naar hetzelfde goede doel.
Al vijf jaar groot succes
Vanaf 2019 vindt jaarlijks tweemaal een kledingbeurs plaats in De Open Poort. Steeds meer mensen in en buiten Hattem slaan hun slag en vinden voor een kleine prijs aantrekkelijke kleding. Een van de organisatoren: ‘Het is de bedoeling om mooie kleding weer te verkopen voor rommelmarktprijsjes. Een mooie manier om duurzaam om te gaan met kleding en elkaar te helpen. De één heeft de kledingkast weer netjes en de ander is weer blij met een ‘nieuwe’ outfit. Van baby’s tot volwassenen en speelgoed!’
Wie kleding wil aanbieden heeft twee mogelijkheden om mee te doen: verkopen of doneren.
Doneren
Op woensdag 2 oktober is de eerste inzamelingsdag. Dan kan tussen 14 en 16 uur en 19 en 20.00 uur kleding gedoneerd worden. De organisatoren prijzen en verkopen het en de opbrengst gaat 100% naar het goede doel, net als de kleding die over blijft.
Aanmelden voor verkoop
Aanbieders kunnen er ook voor kiezen om kleding te verkopen. 70% van de opbrengst is dan voor de inbrenger en 30% voor het goede doel. Kleding die niet verkocht is kan na de beurs weer worden opgehaald of alsnog gedoneerd. Wie mee wil doen met verkopen meldt zich eerst aan bij kledingbeurshattem@hotmail.com en ontvangt een inschrijfformulier en extra informatie over het halen en brengen van de spullen.
Alle informatie staat ook online op de Instagram en Facebookpagina van Kledingbeurs Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in