Open Dag Hospice

Hospice Zwolle organiseert op zaterdag 14 oktober een open dag. Tussen 10.00 en 12.30 uur zijn belangstellenden welkom om kennis te maken met het bijna-thuis-huis aan de Wipstrikkerallee 211A, Zwolle.

‘We zijn nu bijna zeven jaar open en merken dat steeds meer mensen weten van ons bestaan’, zegt coördinator Joke Boerma. ‘Toch horen we ook geregeld dat mensen graag een keertje willen komen kijken. Gewoon omdat ze benieuwd zijn. Of omdat ze verwachten dat ze op termijn zelf behoefte hebben aan terminale zorg in een bijna-thuis-huis. Vandaar deze open dag. Want we vertellen altijd graag over de bijzondere sfeer die hier hangt. Maar het is fijn om dat op een heel laagdrempelige manier ook zelf een keer te ervaren.’

Vijf gastenkamers
Tijdens de open dag worden de bezoekers verwelkomd met koffie en koek. Er is informatie beschikbaar, de coördinatoren vertellen over de aanstaande uitbreiding en vrijwilligers leiden mensen in groepjes door het huis. Hospice Zwolle heeft vijf gastenkamers, die soms allemaal tegelijk worden bewoond. Mocht dit tijdens de open dag ook zo zijn, dan wordt de rondleiding daar vanzelfsprekend op aangepast.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in