v.v.Hatten Mini-Event succesvol verlopen

Zaterdag 31 augustus jl. werd de 5e editie van het ‘v.v. Hattem Mini-Event’ gehouden op sportpark Het Achterveen. De laatste jaren zit deze jongste leeftijdsgroep (4 t/m 7 jaar) behoorlijk in de lift bij v.v. Hattem. Ook nu hadden zich meer dan 50 kinderen aangemeld voor dit event.

Op het zonovergoten sportpark werd begonnen met een heuse warming-up. Daarna werden de kinderen opgedeeld in groepen om de verschillende voetbal clinics te volgen. Na circa een uur voetballen mocht iedereen vrij spelen. Daarvoor waren diverse springkussens op het hoofdveld geplaatst.

Op deze warme dag werd er extra op gelet of de mini’s voldoende dronken. Daarom kregen alle kinderen regelmatig iets te drinken en was er fruit in overvloed.

Jongens en meisjes die ook eens willen voetballen in een echte arena op echt gras, in het shirt van hun favoriete landenteam, kunnen zaterdag 7 september een kijkje nemen bij v.v. Hattem. De start is om 09.00 uur. Ouders en/of begeleiders van de jonge voetballers kunnen de verrichtingen volgen onder het genot van een kop koffie.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in