Logboek ‘Haagse kinderen’ : poffertjes en vossen

Van 27 juli tot en met 2 augustus wordt er een kamp georganiseerd voor kinderen uit Den Haag die niet op vakantie kunnen. Gerben Eilander schrijft elke dag een verslag:

Woensdag 31 juli
De woensdag is traditiegetrouw een drukke kampdag. Eigenlijk een bonte verzameling aan wat kortere activiteiten. In de ochtend bracht de groep Hagenezen een bezoek aan het Bakkerijmuseum. Bakker Martijn ontving de kinderen en begeleiders met een geweldige show in het bakkerstheater. Vervolgens werd er een koekemannetje/-vrouwtje gebakken.

En na een speurtocht door het hele museum, stonden er heerlijke poffertjes klaar voor alle kinderen en hun leiding.

Aan het begin van de middag werd een bezoekje gebracht aan Molen De Fortuin en konden de kinderen zich opmaken voor een vossenjacht door het centrum van Hattem. Meestal filterden de kinderen de vossen er wel uit. Slechts een enkele nietsvermoedende toerist werd ook wel eens aangesproken met de vraag: bent u ook een vos?

Nadat alle vossen gevangen waren, begaf de groep zich richting Vadesto. Hier konden we zo in de kano stappen en na een heerlijke tocht over het Apeldoorns kanaal en een ijsje bij terugkomst, bewoog de meute zich weer naar De Zandkreek.

’s Avonds werd er gebowld bij ’t Heem, ook weer een hit!
Moe maar voldaan, lagen de kinderen op tijd op bed om zich klaar te maken voor een laatste uitje op donderdag: Avonturenpark Hellendoorn!

Lees hier alle berichten over het Kamp Haagse kinderen.

Van de redactie
Lees jij al HattemNieuws? Ontvang voortaan nieuws en achtergronden in je mailbox!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in