Company Cup opnieuw prooi voor DHL

De tweede editie van het bedrijventoernooi, de Company Cup, was vrijdag 28 juni een groot succes. De zestien deelnemende teams genoten van sportieve uitdagingen op het nieuwe kunstgrasveld van v.v.Hattem. Al tijdens de voorrondes, die om 16.00 uur begonnen, bleek dat het karakter van de Company Cup goed werd begrepen: de strijd om de grote Whair wisseltrofee verliep sportief, collegiaal en fair.

Euforie over de mooiste doelpunten wisselde af met vreugde om knappe reddingen en plezier wanneer de voeten niet meer deden wat eerder nog zo vanzelfsprekend was.

Na de voorrondes, die om 17.00 uur eindigden, bereidden de teams zich voor op de kruisfinales.

Winnaars
De tweede en derde prijs gingen respectievelijk naar Installatiebedrijf Schreuder en nieuwkomer Post Huis Makelaardij. Titelverdediger DHL kroonde zich opnieuw tot winnaar na een spannende finaleronde en nam de grote wisselbeker mee om te laten schitteren in de bedrijfskantine.

Het team Euroma 1 won de belangrijke sportiviteitsprijs en het team van Traffic Supply ontving, onder applaus, de prijs voor het mooiste tenue.

Na het toernooi genoten de 200 deelnemers van een uitgebreide barbecue verzorgd door Van Guilik. De avond werd gezellig voortgezet met muzikale ondersteuning van zanger Jordi van Vilsteren.

De organisatie kijkt tevreden terug op een geslaagd evenement en is al in overleg over een datum voor de editie van 2025.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in