In beeld: Geslaagde midzomerreceptie gemeente Hattem

Ontmoeting en gezelligheid stonden gisteren centraal op een zeer geslaagde midzomerreceptie, georganiseerd door de gemeente Hattem voor haar inwoners op het terrein van de Hattemse Mixed Hockey Club. De burgemeester stond zelf bij de ingang om de bezoekers welkom te heten. Natuurlijk waren ook de wethouders aanwezig. Er was voor jong en oud vermaak geregeld in de ruimste zin van het woord. Dit was de tweede editie van de midzomerreceptie, vorig jaar werd de eerste editie gehouden als vervanger voor de nieuwjaarsreceptie niet kon doorgaan in verband met corona.

Geslaagde editie
De gemeente en de organisatie mogen terugkijken op een geweldig en geslaagd feest. Alle bezoekers waren positief over de verscheidenheid van activiteiten, de live muziek, het eten en vooral de gezelligheid onderling. Kinderen hebben zich enorm vermaakt op de springkussens, bij de ballonnenclown of bij het schminken. Onze cameraman Henk Tabois heeft er een heel mooi verslag van gemaakt en fotograaf Kor van der Helm heeft hele mooie plaatjes geschoten. Je kunt ze bekijken onder dit artikel

Videoreportage
Bekijk hieronder de videoreportage van cameraman Henk Tabois, met mooie sfeerplaatjes, de livemuziek en leuke interviews.

Foto’s
Ook fotograaf Kor van der Helm heeft mooie sfeerplaatjes geschoten. Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in