Het HMC Meidenfestival is er voor jou!

Onder de naam HMC (Hattemer Meiden Combinatie) werken de voetbalverenigingen v.v. Hattem en s.v. Hatto Heim samen. De meisjes- en vrouwenteams in Hattem komen in de verschillende KNVB-competities uit.

Populariteit groeit
Het meisjes- en vrouwenvoetbal wint in de hele wereld -en speciaal in Nederland door de vele successen van het Nederlands Dameselftal- al jaren enorm aan populariteit. Lieke Martens, Vivianne Miedema, Chanice v/d Sanden, Sari van Veenendaal of Jacky Groenen; allemaal Nederlandse speelsters die in heel Europa bij topclubs spelen.

Voor alle meiden in Hattem wordt op zaterdag 3 juli de HMC Meidenfesival gehouden. Want voetballen bij HMC is leuk. Lekker twee keer in de week trainen en wedstrijden spelen op zaterdag.

Bijzondere gast
Jasmijn Dijsselhof is die dag ook aanwezig. Jasmijn speelde in de jeugdopleiding bij
vv Hattem en daarna ging ze voetballen bij sv Hatto-Heim en PEC Zwolle. Vanwege haar studie is Jasmijn actief voor de Universiteit van Ohio en sinds 2019 speelt zij bij de Bowling Green Falcons.

Meer dan voetbal…
Naast het voetballen is er ook een ontspanningsprogramma met schminken en een springkussen. Ook jouw ouders, broertjes en zusjes welkom op sportpark ’t Achterveen aan de Konijnenbergerweg.

Meidenvoetbal is iets voor jou!
Kom op zaterdag 3 juli van 13.00 tot 15.00 uur naar het HMC Meidenfestival op sportpark ‘t Achterveen en kijk of meidenvoetbal ook iets is voor jou. Opgeven voor het meidenvoetbalfestival is niet nodig. Als je in sportieve kleding gympen of voetbalschoenen meeneemt, kun je overal aan meedoen. Voor informatie kun je bellen met Susanne Leurink: 06-155 09 896

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in