Doe mee met de v.v. Hattem Zomerspelen!

Jouw zomervakantie begint bij de v.v. Hattem Zomerspelen. Voetbalvereniging Hattem nodigt alle jongens en meisjes in Hattem van 4 tot en met 6 jaar uit om mee te doen.

Op zaterdag 4 juli om 9.00 uur ben jij welkom op het voetbalveld van v.v. Hattem waar na een korte uitleg om 09:15 uur begonnen wordt met een voetbal-/sport-/spelcircuit.

Heel veel spellen!
Je krijgt een spelmenukaart waarmee je kunt meedoen aan allerlei spelonderdelen. Het spelcircuit bestaat uit bal- en behendigsheidspellen zoals “gaten schieten”, slalom, ingooi, dribbel, schieten op goal met keeper en voetballen in de beroemde Mini Arena’s.

Zwolfje
En je kunt je ook vermaken op een springkussen, uitrusten met limonade en fruit. En als de beroemde mascotte van PEC Zwolle even tijd heeft kun je met Zwolfje op de foto. Voordat je naar huis gaat, krijg je een voetbalspeldiploma en een medaille mee!

Opgeven, wel zo fijn
Om de organisatie soepel te laten verlopen is opgeven niet verplicht, maar wel aan te bevelen. Opgeven doe je gratis op www.vvhattem.nl

v.v.Hattem organiseert deze activiteit als feestelijk seizoenafsluiting en kennismaak-activiteit voor alle Hattemse kinderen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in