Neem je gratis ‘Veluwe Actief’ mee deze zomer

Deze week is de spiksplinternieuwe ‘Veluwe Actief’ uitgekomen. Dit gratis boekje is erg populair bij inwoners en toeristen op de Noordoost-Veluwe door het uitgebreide overzicht van activiteiten en de voordeelbonnen. De afgelopen jaren vond het boekje gretig aftrek op de Noordoost-Veluwe rondom de gemeenten Apeldoorn, Elburg, Epe, Hattem, Heerde, Nunspeet en Oldebroek.

Het is de 9e keer dat het VA-boekje uitkomt. Ook deze nieuwe editie is handzaam, overzichtelijk en gratis. Het past in je binnenzak en is ideaal voor wie eens een dagje uit wil, een bijzonder evenement of activiteit wil bezoeken of zich gewoon eens wil laten verrassen.

Het compacte ‘boekje-in-broekzakformaat’ vermeldt een breed scala aan activiteiten. Uiteraard fungeert het boekje als handleiding voor de toerist, maar ook voor de Hattemners is het een handige jaarkalender. Bovendien zijn er fiets- en wandelroutes opgenomen.

De activiteiten zijn chronologisch per maand en per gemeente weergegeven. Naast activiteiten en attracties bevat het boekje veel praktische informatie, zoals telefoonnummers van dokters, hulpdiensten, enzovoort. Het boekje bevat verder horeca- en uitgaansgelegenheden en de overnachtingsmogelijkheden.

‘Veluwe Actief’ is gratis mee te nemen bij de VVV’s en Toeristische Informatie Punten (TIP’s), boekhandels, horecagelegenheden en campings op de Noordoost-Veluwe.