Zingen voor Oekraïne

Op Paaszaterdag is er in de Andreaskerk een zangbijeenkomst voor Oekraïne. Ilonka Stoppelenburg is betrokken bij de organisatie en roept Hattemers met enthousiasme op te komen om mee te zingen.

“Kom je met ons zingen voor Oekraïne? Aan de verdrietige situatie in Oekraïne kunnen we niet echt iets veranderen. Wel kunnen we meevoelen, erbij stilstaan, samen zingen en geld inzamelen! Dat gaan we doen op zaterdagochtend 16 april in de prachtige Andreaskerk in Hattem”, zegt Ilonka.

“Waarom zingen? Omdat zingen verbindt, bevrijdend werkt en een uitlaatklep biedt voor onze gevoelens. Door samen te zingen geven we uiting aan dat wat ons raakt. Op deze Stille Zaterdag worden we stil, om vanuit de stilte elkaar te ontmoeten en met elkaar te gaan zingen.”

De zangbijeenkomst wordt geleid door Herman Weelink op piano. Maaike Gerritsen verleent haar medewerking als violist. Iedereen mag meedoen en kan zo ervaren hoe heerlijk het is om te zingen zonder dat je bang hoeft te zijn of het goed klinkt.

De zangbijeenkomst vindt plaats op zaterdag 16 april 2022 in de Andreaskerk Hattem. De kerk is open vanaf 09.30 uur en de activiteit is van 10.00 tot 12.00 uur.
Iedereen is van harte welkom. De organisatie geeft een richtprijs van 25 euro voor deelname en de opbrengst komt geheel ten goede aan Giro 555.
Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen met Ilonka.stoppelenburg@xs4all.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in