Lionsclub Hattem organiseert het Hezenberg Midzomer MuziekFestival

De Lionsclub Hattem organiseert voor zaterdag 18 juni het Hezenberg Midzomer MuziekFestival. Dit festival met klassieke muziek vindt plaats op het terrein van het  landgoed De Hezenberg, gelegen aan de rand van Hattem op de Noord-Oost Veluwe.

Je kunt kiezen uit een middagprogramma óf een avondprogramma, beide met twee concerten. Tussen de twee concerten is er ’s middags om 15.00 uur een high tea en
‘s avonds om 20.00 uur een high wine.

Intiem
“De muziek is afgestemd op de aard en omgeving van De Hezenberg; intieme, klassieke muziek, in kleine bezetting. De concertlocaties zijn in de salon van het Landhuis of, bij mooi weer, op het bordes van het Landhuis en in de verbouwde Kapel”, vertelt Erik Kleinpenning van de Lionsclub. “In de salon of op het bordes van het Landhuis treedt Het Consort uit Zwolle op. In de Kapel spelen Johannette Zomer en Fred Jacobs. Er is plaats voor 70 bezoekers per concert.”

Goed doel
Kaarten voor het Hezenberg Midzomer MuziekFestival op zaterdag 18 juni, inclusief high tea of high wine, kosten € 45,- en je kunt boeken via www.klassiekemuziek.nl/hezenberg. De opbrengst van het festival gaat -zoals bij iedere activiteit van de Lionsclub Hattem- naar een goed doel. Dit keer is het bestemd voor de aanschaf van een paviljoenstent voor De Hezenberg, een christelijk centrum voor GGZ, pastoraat en retraite.
Kijk ook op www.hezenberg.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in