Hatto Heim pakt de punten tegen hekkesluiter Reaal Dronten

Reaal Dronten, hekkensluiter in de 3e klasse C, verbaasde door in Hattem op een 0-1 voorsprong te komen. Maar Hatto Heim kwam terug in de wedstrijd Maarten Teuben zorgde na 23 minuten voor de gelijkmaker en net voor de rust zette Peter Sikkema Hatto Heim op een 2-1 voorsprong.

Reaal Dronten liet het er echter niet bij zitten en maakte al snel weer gelijk. Die 2-2 bleef lang staan, tot een dik kwartier voor tijd. Opnieuw werkte Teuben doeltreffend af en daarmee zorgde hij voor een 3-2 eindstand.

Zaterdag speelt Hatto Heim ‘uit’ in de stadsderby tegen Hatto Heim. De wedstrijd begint om 17.30 uur
De sportuitzending van Radio Hattem duurt zaterdag daarom bijna twee keer zo lang. Niet alleen zoals gebruikelijk van 14.00 tot 17.00 uur. Want de sportmedewerkers houden u helemaal op de hoogte van deze stadsderby, de verslaggevers zijn ook daar live bij.

Tweede Jeugd Sportief, een bijzondere aflevering van het sportprogramma van Radio Hattem, zaterdag van 14.00 tot 19.30 uur.