Help mee in slechts 20 minuten per dag

RTV Hattem plaatst dagelijks nieuwsberichten op haar website. Dit nieuws heeft vooral een lokaal of regionaal karakter. Maar ook voor landelijk nieuws is en ruimte, zodra dit ook invloed heeft op plaatselijke situatie.

Hoe werkt de redactie
Het nieuws wordt grotendeels aangeleverd via persberichten van organisaties, vereniging en andere mediabronnen. De webredactie van RTV Hattem zorgt voor een selectie van de berichten en het eventueel aanpassen van de geleverde teksten. Een eigen team van fotografen kan aangestuurd worden als er specifieke beelden nodig zijn bij een artikel.

Webredacteur(s) gezocht
RTV Hattem is op zoek naar nog 2 webredacteuren, die mee willen werken aan deze nieuwsvoorziening. Met een investering van zo’n 20 minuten per dag (vanuit huis en op een eigen gekozen moment) kun je meehelpen om de nieuwsvoorziening van RTV Hattem op peil te houden. Het plaatsen van nieuws is geen ingewikkelde zaak dankzij onze handig ingerichte webomgeving WordPress.

Belangstelling?
Ben je enigszins taalgevoelig en enthousiast om je in de wereld van radio, TV en websites te begeven? Dan nodigen we jou van harte uit om contact op te nemen met RTV Hattem via redactie@rtvhattem.nl of secretaris@rtvhattem.nl.