Speelgoedbeurs ‘Red een kind’

Op vrijdag 24 november van 19.00 – 20.00 uur wordt er in de Open Poort, Veldhoeve 1, een speelgoedbeurs georganiseerd met een ruim assortiment aan speelgoed: van bordspellen tot puzzels, van poppen tot auto’s. Ook merken zoals V-Tech, Lego, Duplo en Playmobil zijn er vaak te vinden en tevens wordt babyspeelgoed aangeboden.

“We willen speelgoed een tweede kans geven, om zo duurzaam bezig te zijn. Ook komt de decembermaand in zicht. Niet iedereen heeft de financiële middelen om nieuw speelgoed te kopen. Zo proberen we iedereen te helpen. We gunnen iedereen namelijk een mooie feestmaand”, aldus de organisatie.

Meedoen
Wil je ook spullen verkopen? “Dan is 90% van de opbrengst voor jou. 10% is voor de onkosten van deze beurs en de kledingbeurzen in april en oktober. Het geld dat eventueel overblijft, schenken we aan een goed doel. Dus tijd om de kasten op te ruimen! Plak op elk item een sticker (bv schilderstape) en schrijf hierop de prijs en een zelf bedachte code. Deze code van 5 à 6 karakters staat symbool voor jou en deze gebruik je op elk item dat je wilt verkopen. Heb je losse items die bij elkaar horen? Zorg dat ze aan elkaar blijven en gebruik bijvoorbeeld transparante folie. Dozen? Plak ze dicht of pak ze in met transparante folie. Zo blijven alle onderdelen bij elkaar en laat de sticker geen beschadigingen achter.”

Je mag het speelgoed brengen op: donderdag 23 november tussen 19.00 en 20.30 uur, of vrijdag 24 november tussen 16.00 en 17.30 uur. “Wij zorgen ervoor dat het speelgoed op thema gesorteerd wordt. De opbrengst en het overgebleven speelgoed mag je ophalen op zaterdag 25 november tussen 11.00 en 12.00 uur. Je kunt er dan ook voor kiezen om speelgoed te laten staan. Dit doneren we dan aan stichting Red een Kind.”

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze speelgoedbeurs? Mail dan naar kledingbeurshattem@hotmail.com

bron: de Hattemer

Datum evenement: 24-11-2023