Ontwaakt speelt de klok rond

Muziekvereniging Ontwaakt presenteert met trots hun zomeravond (openlucht) concert bij hun hoofdsponsor Herberg Molecaten. Aan het concert zal de Hattemer musicus en entertainer Willem Gunneman zijn medewerking verlenen. De leden van de vereniging rekenen op mooi weer zodat veel mensen naar het concert komen om te luisteren én een drankje te drinken, want met de aankoop van elk drankje steunt men de verenigingskas. Het concert bij Herberg Molecaten vindt plaats op 5 juli van 20.00 tot 22.00 uur.

Sponsoring
Na 22.00 uur vertrekt Ontwaakt naar MFC de Marke om daar nog eens 12 uur lang muziek te gaan maken met zo veel mogelijk leden. Wederom voor de clubkas, want de leden laten zich sponsoren door bedrijven en door vrienden en familie. Geïnteresseerden die een bijdrage willen leveren kunnen dit doen via de facebookpagina van Ontwaakt. Een ieder wordt van harte uitgenodigd om ’s nachts een kijkje te komen nemen.

Het laatste uur van deze marathon wordt met de gehele vereniging afsgesloten in de vorm van een koffieconcert in MFC De Marke. Ook daarvoor nodigt muziekvereniging Ontwaakt een ieder uit om te komen kijken en om te horen wat de opbrengst van het evenement is voor de vereniging.

Datum evenement: 05-07-2019