Lekker eten en nieuwe mensen ontmoeten in Hanzeheerd De Bongerd

Genieten van een heerlijk driegangenmenu voor slechts 13 euro. En tegelijkertijd een praatje maken met (oude) bekenden én nieuwe mensen ontmoeten. Oftewel: lekker én gezellig samen eten. Dat kan op donderdag 11 juli tijdens de open maaltijd voor 55-plussers uit de gemeente Hattem in Hanzeheerd De Bongerd. Er is keuze uit verschillende gerechten die klaargemaakt zijn in de eigen keuken van De Bongerd. Gastvrijheidspashouders ontvangen na afloop en op vertoon van hun pas gratis een kop koffie.

Reserveren gewenst
Omdat het voor onze koks handig is om te weten voor hoeveel mensen er gekookt moet worden, is reserveren gewenst. Aanmelden kan tot en met 10 juli tijdens kantooruren bij de receptie van Hanzeheerd De Bongerd, telefoonnummer (038) 444 58 51. Vanaf 17.00 ben je welkom en de maaltijd wordt om 17.30 uur geserveerd.

De open maaltijden in Hanzeheerd De Bongerd vinden normaliter elke tweede donderdag van de maand plaats en hebben als doel het in stand houden en bevorderen van de sociale contacten in de gemeente Hattem.

Datum evenement: 11-07-2019