John Stegeman vertrekt bij PEC Zwolle

De wegen van John Stegeman en PEC Zwolle scheiden komende zomer. Dat is het resultaat van de evaluatie tussen directie en trainer. Stegeman staat sinds de zomer van 2019 aan het roer van de club.

Mike Willems, technisch manager van PEC Zwolle: “In een openhartig en realistisch gesprek zijn we met elkaar tot de conclusie gekomen dat het beter is na dit seizoen uit elkaar te gaan. Onze huidige elfde plaats is voor PEC Zwolle een prima klassering, maar wij zijn wel van mening dat er, ondanks de lastige omstandigheden, meer rendement uit het afgelopen half jaar gehaald had kunnen worden. Vanuit de spelersgroep, technische staf en directie bestaat wel de nadrukkelijke wens dit lopende traject met elkaar af te maken, om dit hoofdstuk zodoende goed met elkaar af te sluiten. Vanuit die intrinsieke motivatie en de aanwezige kwaliteiten heb ik alle vertrouwen in het komende half jaar.”

John Stegeman, trainer van PEC Zwolle: “De gezamenlijke beslissing die voortkomt uit de evaluatie respecteer ik. De focus heb ik nu dan ook meteen op de tweede seizoenshelft gericht. Daarbij gaat het erom zo goed als mogelijk te presteren en de stijgende lijn qua spel meer om te zetten in resultaat en punten. Ik wil mijn tijd bij PEC Zwolle zo positief mogelijk afsluiten en daar ga ik samen met de mensen om mij heen de komende maanden dan ook keihard voor werken.”

 

Bron: mediapartner RTV Focus

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in