“PEC Zwolle is een club naar mijn hart”

Jaap Stam is aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van PEC Zwolle. Dat maakte de Zwolse eredivisionist bekend op een persconferentie waarbij Stam zelf ook aanwezig was. De voormalig verdediger tekent een contract voor anderhalf jaar en begint in Overijssel aan zijn derde klus als oefenmeester. Eerder stond hij al voor de groep bij Jong Ajax en het Engelse Reading.

Vertrouwd
De 46-jarige Stam keert daarmee terug op vertrouwde grond. Zo begon hij in 1992 zijn imposante carrière bij de Blauwvingers en was hij tussen 2009 en 2013 als assistent-trainer nauw betrokken bij onder andere het kampioenschap van de Jupiler League en het eerste seizoen in de Eredivisie.

Voelt goed
Jaap Stam over zijn komst: ,,PEC Zwolle is een club naar mijn hart en het voelt dan ook goed om terug te zijn. De club ben ik de afgelopen jaren blijven volgen en het is mooi om te zien wat voor groeispurt er is gemaakt. Ik zie het als een prachtige uitdaging om de komende anderhalf jaar tot een succes te maken, te beginnen met de tweede seizoenshelft waar we vanaf volgende week volle bak en met elkaar de schouders onder gaan zetten.”

Bron: RTV Focus

Evert Jan Pasman in gesprek met Jaap Stam

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in